Ota yhteyttä!

Tarvitsetko tilaisuuteesi innostavan puhujan rohkeudesta? Oletko kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta? Onko sinulla ryhmä naisia, joille haluat tarjota rohkaisua elää omanlaistaan elämää?

Onko mielessäsi jokin muu yhteistyön muoto?

Laita viestiä, niin keskustellaan lisää! Kuulen mielelläni, kuinka voin parhaiten palvella sinua.

Lisää minusta löydät täältä.

 

Bettina Kanninen
bettina(at)rohkeanainen.fi
puh. 045 122 2745

 

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi alle, niin otan sinuun yhteyttä! Tällä lomakkeella voit jättää myös palautetta.

"Oivalsin, että ulkoiset tekijät voivat muuttua, joten kannattaa keskittyä sisäisiin tekijöihin. Intohimojaan kannattaa toteuttaa, koska ne kertovat sinusta. Uhriutumisesta pitää päästä eroon. Sopivasti asiaa ja kiva tapa toteuttaa workshop -työskentely. Innostava Bettina <3 Kiitos! "

Johanna, Helsinki

"Innostava, informatiivinen, osallistava, asiantunteva, monipuolinen, konkreettinen. Oli kiva kuulla muiden kokemuksia! Taitavasti toteutettu. "

Erja Karjalainen, Espoo

"Lyhyessä ajassa tuli hyvä ja tiivis paketti rohkeudesta sekä vinkkejä jatkoon. Pidin pari- ja ryhmäkeskusteluista ja niiden kautta tulleista vertaisideoista. Oivalsin, että voi edetä askel kerrallaan. Pidin todella paljon Bettinan tavasta tuoda asioita esille. "

Hanna Kallio

"Voimaannuttava kokemus, uusia ajatuksia ja tukea omille ajatuksille + tuntemuksille. Pidin paperifläppiesitystä powerpointia rennommana. Sopiva kokonaisuus. Bettina oli todella rohkaiseva! :) Oivallukseni oli se, että olen ollut rohkea eli osaan sen. Nyt vain täytyy viedä se osaaminen niille elämän osa-alueille, joissa sitä on vähemmän. Valittamisesta toimintaan!"

Mia K.

"Valmennus oli hyvä kokemus, hyödyllinen. Oivalsin Rohkeuden askeleet, näitä työstämään. Valmentaja oli ihailtava persoona! Oikeassa työssä. Arvosana valmennukselle 4,5/5."

Jonna, Turku

"Kokemukseni valmennuksesta oli erittäin hyvä. <3 Paljon jäi mukaan otettavaksi. Valitsen tästä eteenpäin elämässä rohkeuden. Kokonaisarvosana 5/5."

Maaria Viitala, Tampere
Valmennus Vanamo

"Bettinaa oli tosi mukava kuunnella; hauska ja vetävä puhuja. Rohkeus puhuttelee, koska omien arvojen toteuttamisessa on haasteista."

Aino, Helsinki
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.