ROHKEA NAINEN™️ -VERKKOVALMENNUS

TULOSSA 2021

 

Valitse rohkeus ja luo kasvutarinasi menestykseen!

Oletko tyytynyt ihan mukavaan elämää, mutta et koe sitä kovin merkitykselliseksi? Ajatteletko, että ehkä voit toteuttaa itseäsi ja unelmiasi joskus myöhemmin, kun on parempi hetki? Nyt on vaan suoriuduttava päivästä toiseen!

Oletko jumissa omassa elämässäsi? Ehkä pelkäät epäonnistuvasi, jos lähdet kulkemaan omaa polkuasi? Oletko katunut sitä, ettet uskaltanut tehdä tai sanoa jotakin? Vältteletkö ei:n sanomista ja konflikteja? Annatko muiden ihmisten, taloudellisten syiden tai itseluottamuksen puutteen estää sinua kulkemasta omaa polkuasi? Jos tunnistit itsesi näistä ajatuksista, lue tämä loppuun!

 

Onko arkesi selviytymistä ja suorittamista?

Kun juoksee pää kolmantena jalkana paikasta toiseen - vuodesta toiseen - ja kokee vielä epäonnistuvansa täyttämään kaikkia kohtuuttomia odotuksia olla yli-inhimillinen äiti, asukasaktiivi, sivistynyt kulttuurin harrastaja ja menestynyt urallaan, on todella helppo verhoutua tiedostamattomuuden sumuun. Tiedostatko oikeastaan, mitkä ovat sinun vahvuutesi ja asiat, joista aidosti nautit?

Olet saattanut kulkea kuin sumussa tiedostamatta, mikä on sinulle aidosti tärkeää ja mistä löydtä todelliset intohimosi elämään. Tiedostamattomina elämme pysähtymättä itsemme äärelle kysymään, kuinka aikani käytän. Tiedostamattomuuden tilaa usein ruokkii kokemus jatkuvasta kiireen tunnusta ja paineesta täyttää ulkopuolelta luotuja odotuksia.

Milloin on sinun aika NAUTTIA elämästä?

 

Oletko siirtänyt unelmiasi jonnekin hamaan tulevaisuuteen?

Vaihdan työpaikkaa sit, kun taloudellinen tilanne kohenee. Tehdään se lomamatka sit, kun lapset on vähän isompia. Aloitan elämäntapamuutoksen sit, kun tämä työprojekti on saatu pois alta. Voin olla onnellinen sit, kun mahdun tavoitemekkooni. Kutsutaan ystäviä useammin kylään sit, kun ollaan saatu tämä remontti hoidettua.

Sitkun -ajattelu on asioiden lykkäämistä tuonemmaksi, koska nyt ei ole "oikea aika". Et koe, että voisit toteuttaa itseäsi, koska puolisosi, lapsesi, terveytesi tai taloudellinen tilanteesi estävät sinua elämästä. Jos et laita itseäsi oman elämäsi tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi, päädyt lykkäämään sinulle tärkeitä asioita loputtomasti ja elämään sitkun -elämää eläkepäiville asti!

 

Haluatko muutosta, mutta pelkäät epäonnistumista?

Epäonnistumisen pelko saattaa estää meitä edes yrittämästä. Jos uskomme, että kyvyt ja taidot ovat sisäsyntyisiä ja epäilemme, etten minä ole riittävän hyvä ja vertaillemme jatkuvasti itseämme muihin. Epäonnistumisen pelko laittaa meidät valitsemaan varman päälle ja tyytymään helppoihin ratkaisuihin. Saatamme pelätä myös arvostelluksi tulemista. Entä jos muut eivät enää hyväksy minua? Pelko tuomituksi tulemisesta ja yksin jäämisestä saattaa vaikuttaa meihin syvästi. Entä jos mokaan täysin ja nolaan itseni? Häpeämme ajatusta epäonnistumisesta!

 

Mietitkö, mitä kaikki muut sinulta odottavat?

Monia meistä naisista on opetettu elämään muut huomioon ottaen ja laittamaan muiden tarpeet omiemme edelle. Kun olemme hyvin kasvatettuja, niin vielä aikuisenakin pyrimme olemaan se “kiltti tyttö”, joka sai kehuja hillitystä käytöksestään ja muiden huomioon ottamisesta.

Mietimme ennen kuin avaamme suumme, mitä muut meistä ajattelevat. Miten tässä tilanteessa kuuluisi käyttäytyä? Vaadimme itseltämme täydellistä suoritusta kaikessa! Ja saatat kokea jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta...

Välttelemme konflikteja ja toimimme sovittelijoina niin työelämässä kuin kotonakin. Kysymme, mitä sinulle kuuluu ja annamme muille puheenvuoron omaamme odottaen. Pyrimme olemaan hyvä ystävä, työkaveri, äiti, tytär, taloyhtiön osakas, asiakas… ja milloin mitäkin! Koemme jatkuvasti ulkopuolelta tulevaa painetta siitä, miten meidän tulisi olla parempia siinä ja tässä.

Olet ehkä joskus kuullut kiltin tytön -syndroomasta. Ja kuten huomaat, se on totisinta totta, jos tunnistit itsesi äskeisestä kuvauksesta.

Saatat ajatella, että jos vain olisit vielä hieman tehokkaampia, reippaampia tai sinulla olisi edes vähän parempi itsekuri, voisit tsempata enemmän! Ehkä koet huonoa omatuntoa tekemättömistä (koti)töistä ja väsymyksestä. "Kaikki muutkin jaksavat pyörittää tätä arkea; hoitaa kodin, koirat, uran, harrastukset ja ehtivät vielä urheillakin siihen päälle!"

Voit päästää irti!

Haluan kertoa sinulle, että voit päästää irti perfektionismista, kritiikistä peilikuvaasi kohtaan ja Täydellisen Naisen -roolista sekä kaikista muiden odotuksien täyttämisestä! Sinussa ei ole ihmisenä mitään vikaa. Sinun ei tarvitse muuttua ollaksesi hyvä, riittävä ja rakastettu! Sinulla on vapaus luoda elämästäsi juuri sellaista kuin haluat. Sinun ei tarvitse ansaita kenenkään rakkautta tai hyväksyntää - olet arvokas juuri tuollaisena aitona, haavoittuvana ja kokonaisena! Kun otat 100%:sti vastuu omasta elämästäsi, saat käyttöösi vapauden toteuttaa itseäsi täydellä sydämellä! Sinun ei tarvitse epäillä, oletko riittävä. Autan sinua kasvamaan koko potentiaaliisi rohkeana naisena ja elämään täyttä elämää. Sinun ei tarvitse tyytyä, kokea ahdistusta, epäillä itseäsi tai katsoa, kuinka elämäsi lipuu ohitsesi. Voit hypätä matkustajan paikalta rattiin! Uskalla astua esiin! Voit katsoa itsevarman rauhallisena peiliin ja tietää tehneesi parhaasi - ja voit olla ylpeä itsestäsi! Voit lakata jossittelemasta! Voit todella alkaa elää täyttä elämää nyt!

KASVA ROHKEAKSI NAISEKSI!

PARANNA ITSETUNTEMUSTASI

Rohkeus kohdata itsesi lisää itseluottamustasi.

LUO AITOJA IHMISSUHTEITA

Rohkeutta on luottaa ja antautua yhteyteen.

ONNISTU JA YLITÄ ITSESI

Rohkeutta on yrittää epäonnistumisen pelosta huolimatta.

"Jos haluaa rohkaisua muutokseen elämässään, niin tämä on erinomainen kurssi siihen. Asiat käydään läpi selkeästi ja helposti ymmärrettävästi. Kurssilla pääsee aitoihin keskusteluihin muiden kanssa ja saa vertaistukea. Kurssin vetäjä on aidosti läsnä ja innostava."

Mari, Espoo

"Oivalsin, että ulkoiset tekijät voivat muuttua, joten kannattaa keskittyä sisäisiin tekijöihin. Intohimojaan kannattaa toteuttaa, koska ne kertovat sinusta. Uhriutumisesta pitää päästä eroon. Innostava Bettina <3 Kiitos! "

Johanna

Ota vastuu omasta elämästäsi 100%. Ole rohkea nainen!

Sinulle joka...

❌ Olet jumissa elämässäsi etkä pääse eteenpäin

❌ Välttelet ei:n sanomista tai konflikteja

❌ Elät "sit kun" -elämää

❌ Pelkäät epäonnistumista

❌ Kärsit kiltin tytön -syndroomasta

❌ Epäilet, ettet olet riittävän hyvä / taitava / rohkea

❌ Luopua uhriutumisesta

❌ Et osaa asettaa rajojasi tai puolustaa mielipiteitäsi

❌ Täytät muiden odotuksia ja elät toisten tarpeet edellä

❌ Olet tyytymätön työhösi tai taloudelliseen tilanteeseesi

❌ Kaipaat muutosta elämääsi

 Haluat enemmän tätä!

✅ Kulkea omaa polkuasi

✅ Nauttia vapaudesta toteuttaa itseäsi

✅ Saada lisää itsevarmuutta ja ylittää itsesi

✅ Olla se, kuka parhaimmillasi voit olla!

✅ Luoda aitoja ja kestäviä ihmissuhteita

✅ Löytää oman voimasi

✅ Kokea tekeväsi merkityksellistä työtä

✅ Uskaltaa tuntea kaikkia tunteita

✅ Elää täyttä elämää

✅ Haluat kasvaa rohkeaksi naiseksi

✅  Luoda oman menestystarinasi!

"Jos tahdot kehittyä itsenäsi, lisää virtaa ja rohkeutta elämään ja hyviä työkaluja näihin tiiviissä ja tehokkaassa paketissa tää on just sun juttu! Verkkovalmennus 5/5."

Tiina Siuruainen

"Voimaannuttava kokemus, uusia ajatuksia, tukea omille ajatuksille ja tuntemuksille. Bettina oli todella rohkaiseva! :) Oivallukseni oli se, että olen ollut rohkea eli osaan sen. Nyt vain täytyy viedä se osaaminen niille elämän osa-alueille, joissa sitä on vähemmän. Valittamisesta toimintaan!"

Mia K.

"Valmennus oli hyvä kokemus, hyödyllinen. Oivalsin Rohkeuden askeleet, näitä työstämään. Valmentaja oli ihailtava persoona! Oikeassa työssä. Arvosana valmennukselle 4,5/5."

Jonna, Turku

Rohkea nainen™️ -verkkovalmennus

TULOSSA 2021

Tästä valmennuksesta alkaa matkasi kohti unelmiesi elämää!

Verkkovalmennuksessa opit kuuden viikon aikana 6 vaiheisen metodin, jonka avulla voit alkaa elää rohkeammin. Saat viikoittain konkreettisia työkaluja omalle rohkealle kasvun matkallesi.

Ennen kaikkea valmennus on matka itseesi. Kyseessä ei ole nauhoitetut videoluennot, vaan online-valmennus, jossa aloitat muutosmatkasi. Saat yhteyden itseesi ja omaan rohkeuteesi.

Valmennuksessa tulet aidosti kohdatuksi ja nähdyksi. Tulet tutustumaan upeisiin naisiin ja saamaan tästä Rohkeat naiset -yhteisöstä itsellesi tukiverkoston ja uuden heimon.

Valmennuksessa käsittelemme:
🔸 Inhimillisen rohkeuden periaatteita
🔸 Itsetuntemusta ja -luottamusta
🔸 Rajoittavia uskomuksia
🔸 Omien rajojen asettamista
🔸 Kohtaamista ja luottamista

🔸 Aitojen ihmissuhteiden luomista
🔸 Muutoksen työkaluja
🔸 Tavoitteiden asettamista
🔸 Merkityksellisyyttä työssä
🔸 Henkilökohtaista missiota
🔸 Vaikeuksista selviytymistä

Sinun ei tarvitse tietää, miten tämä kaikki tapahtuu. Riittää, että olet valmis lähtemään matkalle! Sinun ei tarvitse vielä uskoa mitään tai olla rohkea - tulet kyllä kasvamaan potentiaalisi matkan aikana. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan osallistunut mihinkään valmennukseen - olet juuri oikeassa paikassa nyt!

Verkkovalmennuksen myötä sinusta kasvaa rohkea oman elämäsi johtaja, mutta sinun ei tarvitse nousta suurille lavoille (ellet itse halua!). Rohkeus ei ole sitä, että sinusta tulisi peloton uhkarohkea yllytyshullu - rohkeus on tapa elää koko sydämellä!

Tämä on investointi sinuun itseesi, omaan ainutkertaiseen elämääsi. Kun olet rohkea nainen ja kannat 100%:sti vastuun omasta elämästäsi, olet parempi ihminen myös läheisillesi - parempi puoliso, äiti, työkaveri tai mitä ikinä haluatkaan olla! Olemalla rohkeasti se, kuka todella parhaimmillasi olet, luot hyvää ympärillesi monin verroin. Innostut elämästä!

Jos et aloita matkaasi nyt, niin milloin sitten? Jatkatko edelleen “sit kun” -elämää ja annat päivien, viikkojen, vuosien lipua ohitsesi? Nyt on paras hetki alkaa elämään rohkeaa elämää - ja nauttimaan joka hetkestä!

Tilaisuutesi on nyt! On aika aloittaa matka rohkeaksi naiseksi. Varmista paikkasi Rohkea nainen™️ -verkkoalmennuksesta nyt, sillä tämä on syksyn ainoa mahdollisuus osallistua etänä ryhmämuotoiseen verkkovalmennukseen!

VALITSE ROHKEA ELÄMÄ!

VAPAUS TOTEUTTAA ITSEÄSI

Ota vastuu omasta elämästäsi!

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ

Astu esiin ja tunne enemmän!

KASVUNTARINASI MENESTYKSEEN

Kasva oman elämäsi johtajaksi!

BONUS: Kestojäsenyys Rohkeat naiset -verkkoyhteisöön

Matka rohkeaksi naiseksi on monin verroin helpompi, kun sinulla on vertaisryhmä rohkeita naisia tukemassa ja rohkaisemassa sinua matkallasi eteenpäin. Ryhmä naisia, joiden edessä voit olla aito oma itsesi särkyneenä, eheänä, osaamattomana, kokonaisena - kaikkine tunteinesi!

Saat bonuksena maksuttoman kestojäsenyyden Rohkeat naiset -verkkoyhteisöön. Muiden rohkeiden naisten lisäksi tulen olemaan ryhmässä tukenasi valmennuksen aikana ja sen jälkeen. Verkkovalmennus ei ole siis vain kuuden viikon mittainen matka, vaan alku elämänmittaiselle kasvumatkalle, jota jatkamme verkkoyhteisössä toinen toistamme tukien. Verkkoyhteisöön ei ole pääsyä muilla kuin Rohkea nainen™️ -valmennuksen käyneillä naisilla. Koska ihmisten arvoa on mahdotonta mitata rahassa, on tästä vertaisryhmästä mittaamattoman arvokasta hyötyä sinulle!

"Rohkeus sisältää paljon tasoja! Ymmärrä paremmin itseäsi ja saat lisää iloa ja merkitystä elämääsi. Tervetuloa Rohkeiden naisten verkostoon!"

Minna Levander

"Ihana kokoontua rohkeudesta kiinnostuneiden naisten kanssa! Tilaisuus vahvisti sitä, että ensin asenne ja ajatukset kuntoon, sitten vasta teot. Koska toisaalta ikinä ei ole "valmis", joten voi toimia heti, kun on mahdollista. Tartu hetkeen. Rohkaise muita! <3"

Olga Nykänen

"Innostava ja ikioma. Satsaus minuun itseeni. Tästä valmennuksesta kukaan ei tule vaatimaan todistusta ja raportoimaan tuloksista. Ihan itse saan valita, mitä hyödynnän ja mihin suuntaan jatkan. Se on hyvä."

Erja, Helsinki

Tämä on sinulle, joka olet valmis lähtemään huikealle muutosmatkalle kohti omaa parasta itseäsi! Nyt sinun on mahdollisuus osallistua Rohkea nainen™️ -valmennukseen verkossa eli voit osallistua kotoa käsin mistäpäin tahansa!

Verkkovalmennuksen osallistujat ovat antaneet verkkovalmennukselle keskiarvon 4,6 asteikolla 1-5. Lisäksi kaikista palautekyselyyn vastanneista naisista...

100% osallistujista koki, että valmennuksesta oli hyötyä oman elämänsä kannalta.

100% suosittelisi valmennusta itsensä kehittämisestä ja rohkeudesta kiinnostuneelle tuttavalleen.

Rohkea nainen™️ -lähivalmennuspäivä maksaa normaalisti 529 euroa. Nyt saat kuuden viikon verkkovalmennuksen hintaan 167€!

167€

normaali hinta

🔸 Ryhmävalmennus verkossa
(kesto 6 viikkoa)
🔸 Valmennusmateriaalit (videot, tekstit, tehtävät, harjoitukset)
🔸 Valmentajan ja ryhmän tuen
🔸 6 x livelähetykset ryhmässä
🔸
BONUS: Kestojäsenyys Rohkeat naiset -verkkoyhteisöön

TULOSSA PIAN

Rohkea nainen™️ -verkkovalmennus

FAKTAT

🔸 Kokonaiskesto 6 viikkoa
🔸 Valmennusmateriaalit ovat verkkokurssialustalla
🔸 Kurssialusta toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella
🔸 Maanantaisin kurssialustalle avautuu uutta materiaalia
🔸 Viikottain videoluentoja ja monipuolisia harjoitustehtäviä
🔸 Teemme yksilöharjoituksia ja pienryhmätehtäviä
🔸 Tiistai-iltaisin online Zoom-workshop klo 18
🔸 Varaa aikaa noin 1-3h/viikossa
🔸 Voit suorittaa kurssia omassa tahdissa
🔸 Pääsy kurssimateriaaleihin 2020 loppuun saakka
🔸 Kestojäsenyys Rohkeat naiset Facebook-ryhmään

 

VALMENNUSVIIKKOJEN TEEMAT

Viikko 1 Inhimillinen rohkeus ja minäsuhde

Viikko 2 Itseluottamus ja rajojen asettaminen

Viikko 3 Motivaatio ja muutos

Viikko 4 Ihmissuhteet ja yhteys

Viikko 5 Missio, ura ja työ

Viikko 6 Vaikeuksien voittaminen

"Pidin todella paljon Bettinan tavasta tuoda asioita esille. Pidin pari- ja ryhmäkeskusteluista ja niiden kautta tulleista vertaisideoista. Oivalsin, että voi edetä askel kerrallaan."

Hanna Kallio

"Kokemukseni valmennuksesta oli erittäin hyvä. <3 Paljon jäi mukaan otettavaksi. Valitsen tästä eteenpäin elämässä rohkeuden. Kokonaisarvosana 5/5."

Maaria Viitala, Tampere
Valmennus Vanamo

"Kurssi antaa luvan käyttää itseensä ja omiin ajatuksiinsa aikaa. Tutustua paremmin itseensä. Arvosana 5/5."

Sanna Tomperi

Tyytyväisyystakuu 100%

Tavoitteeni valmentajanasi on varmistaa, että saat aikaan elämässäsi aitoja muutoksia. Tämä on intohimoni! Toimitan sinulle aina sen, mitä olen luvannut. Kuitenkin vastuu oman elämäsi muutoksista on aina sinulla itselläsi. Minulle on tärkeää, että voit luottaa minuun. Mikäli koet olevasi tyytymätön palveluuni, saat rahasi 100%:sti takaisin 7 vuorokauden sisällä verkkovalmennuksen alkamisesta. Sinulla ei ole siis mitään riskiä ilmoittautua mukaan valmennukseen.

Valmentajasi

Olen Bettina Kanninen, naisrohkeuden valmentaja ja Rohkea nainen™️ -valmennuspalveluiden kehittäjä.

Missioni on rohkaista sinua ottamaan 100%:sti vastuu elämästäsi, vapauttamaan itsesi elämään täyttä elämää ja luomaan henkilökohtaisen kasvutarinan menestykseen!

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK), vuorovaikutuksen asiantuntija, ja tehnyt lähes 10 vuoden uran sosiaalialalla erilaisten ryhmien parissa ja yksilötyössä. Olen suorittanut Licensed
 Practitioner of NLP™ -sertifikaatin ja valmistunut 10 Times Oy:n Valmentaja valmennuksesta. Olen kehittänyt itseäni lukuisissa valmennuksissa ja seminaareissa ja opiskellut osallistavaa ryhmäprosessien ohjaamista fasilitoinnin keinoin Suomen johtavan fasilitointivalmennustalon Grape Peoplen opeissa.

Intohimonani on ihmisyys. Tutkin ihmisyyttä ja elämää - ja opin jatkuvasti lisää! Tärkein työvälineeni on ihmisenä minä itse ja kokemukseni. Olen sitoutunut ihmisenä kasvuun ja jatkuvaan itseni kehittämiseen valmentajana. Ja tietysti elämään aidosti täyttä elämää!

Olen käyttänyt itseni kehittämiseen tuhansia tunteja ja pelkästään kuluneen 2 vuoden aikana yli 13 000 euroa erilaisiin seminaareihin, koulutuksiin ja valmennuksiin. Sinun ei tarvitse tehdä samaa, sillä Rohkea nainen™️ -verkkovalmennuksessa jaan sinulle tärkeimmät oppini vain murto-osan hinnalla. Ilmoittaudu nyt verkkovalmennukseen!

Olethan sinä mukana Rohkeiden naisten edelläkävijöissä? Ilmoittaudu odotuslistalle, niin pääsemme pian aloittamaan yhteisen kasvumatkan!

Me kaipaamme aidosti nähdyksi tulemista, merkityksellisyyttä ja syvyyttä elämään. Se on meidän perusluonteessamme. Tarvitsemme tapoja toteuttaa itseämme ja kaipaamme siitä arvostusta. Vain toteuttamalla näitä tarpeitamme, voimme elää täyttä elämää ja kokea todellista tyytyväisyyttä. Valitsemalla rohkeuden voimme kokea kaikkia tunteita tässä ja nyt - nauttia elämästä enemmän!

Kannustan sinua tutustumaan itseesi ja valitsemaan oman tapasi toteuttaa itseäsi. Uskon, että maailma on parempi paikka, kun jokainen meistä uskaltaa olla oma itsensä ja kulkee rohkeasti omaa elämän polkuaan. Haluan tukea sinua kasvumatkallasi kohti sellaista menestystä, jota sinä haluat olla luomassa! Odotan jo innolla, että pääsemme verkkovalmennuksessa syventymään tähän!

Bettina Kanninen
naisrohkeuden valmentaja

Heräsikö kysymyksiä?

Haluatko kysyä jotain minulta tai verkkovalmennuksesta? Vastaan mielelläni! Kaikki viestintä kanssani on ehdottoman luottamuksellista. Lähetä viestisi lomakkeella tai sähköpostitse [email protected]

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Verkkovalmennuksen voi maksaa kahdessa kuukausierässä, joista ensimmäinen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Verkkovalmennuksen voi maksaa laskulla. Laskutuslisä on 15€ ja se lisätään verkkovalmennuksen hintaan. Kun haluat maksaa laskulla, ilmoittaudu sähköpostitse ([email protected]) ja lasku toimitetaan sähköpostiisi.
 
 

Voit halutessasi osallistua verkkovalmennukseen anonyymsti. Saat tunnukset valmennusalustalle (kukaan muu kuin minä ei näe osallistujia) ja voit opiskella asiat itsenäisesti. Suosittelen kuitenkin lämpimästi liittymään yhteisöömme ja osallistumaan keskusteluihin. Voit jakaa itsestäsi juuri sen verran kuin haluat. Verkkovalmennuksessa teemme sekä itsenäisiä harjoituksia että hyödynnämme koko ryhmän tukea viikottaisissa online Zoom-työpajoissa ja Facebook-ryhmässä. Lisäksi saat oman pienryhmän eli muutaman nimetyn rohkean luottonaisen, joiden kanssa sparrailla. Kaikkiin näihin ryhmäharjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Sinun elämässäsi on juuri nyt - elät  tätä hetkeä parasta aikaa! Voit aina tehdä muutoksia sisäiseen maailmaasi, vaikka ulkoisessa maailmassasi tapahtuisi mitä eikä kaikki asiat olisikaan omissa käsissäsi. Ethän jää odottelemaan "sit kun" on parempi hetki ja tyydy katselemaan elämääsi sivusta seuraajana. Meille kenellekään ei ole luvattu elämää "sit kun" - elämä on NYT!

Materiaalit jäävät käyttöösi myös valmennuksen jälkeen ja voit edetä omassa tahdissasi. Itse tiedä parhaiten, onko sinulla nyt aikaa itsellesi - toivon, että on!

Ja muista; tätä verkkovalmennusta ei tarvitse suorittaa! Teet sen, minkä koet sillä hetkellä parhaaksi. Älä siis ota paineita "kurssin suorittamisesta". Pienikin askel eteenpäin on hyvä!

Ei hätää, minä en ole kenestäkään rohkeaa tekemässä - se ei ole minun tehtäväni. Se on sinun kasvumatkasi, kun niin valitset! Rohkeus on jo meissä jokaisessa ja jokainen on joskus ollut rohkea. Rohkeutta voi harjoitella, kuten mitä tahansa muutakin taitoa! Rohkea elämä on ennen kaikkea valinta. Voimme valita kasvaa rohkeammiksi niillä elämän osa-alueilla, joihin tarvitsemme lisää rohkeutta. Voit kasvattaa rohkeutta vähitellen, pienin askelin. Minä lupaan tukea sinua tuolla kasvumatkalla!

Ei hätää, jos et koe olevasi valmis - elämässä kun ei valmiiksi tule. Sitä ei siis kannata jäädä odottelemaan! Siksi suosittelen, että paras lääke minkä tahansa muutoksen tekoon on TOIMINTA! Mikäli sinua jännittää ajatus valmennuksesta (kuten monesti rohkeutta vaativat asiat elämässä jännittävät), hyväksy tuo tunne. Siitä ei tarvitse huolestua eikä sitä tarvitse paisutella. Jos suhtaudumme kehomme tuntemuksiin kuin ne olisivat viestejä jostain "totuudesta", estämme itseämme elämästä. Entä, jos tuo tunne kertookin innostuksesta? Kokeile tulkita jännitys innostuneisuutena ja mielesi sietää tuota tunnetta paljon paremmin!

Et ehkä voi ennalta tietää, ellet rohkeasti kokeile. Minä väitin ennen ensimmäistä itsensä kehittämisen seminaaria, että: "En tosiaan maksa satoja euroja jostain pääsylipusta, että pääsen istumaan viikonlopuksi luennolle!". En uskonut ajallisen tai rahallisen investoinnin olevan kannattava ennen kuin olin itse nähnyt ja kokenut. Nyt olen käyttänyt itseni kehittämiseen viimeisen kahden vuoden aikana yli 13 000 euroa ja mennyt omassa elämässäni isosti eteenpäin! Siksi kannustan satsaamaan itseesi sekä heittäytymään mukaan!

Rohkeutta on monenlaista ja yleensä olemme parempia rohkeudessä yhdellä tai kahdella elämän osa-alueella. Jokaisella meillä riittää opittavaa itsestämme ja omasta rohkeudestamme. Voit työstää valmennuksessa juuri sitä elämän osa-aluetta, johon itse kaipaat lisää rohkaisua. Tämä verkkovalmennus on aikaa itsesi kehittämiseen ja se on elämän mittainen kasvumatka.

Kyllä monet näistä jutuista löytyvät muualtakin, kuten blogeista ja kirjoista. Mutta tiedätkö ketään, joka olisi kirjoja lukemalla elänyt rohkeasti? :) Niin, en minäkään.

Varmin tapa kasvattaa rohkeutta, on elää rohkeasti täyttä elämää. Rohkeutta ei voi harjoitella yksin pimeässä peiton alla tai risti-istunnassa vuorella. Yksin ei tarvitse olla rohkea, mutta ihmisten kanssa meiltä kysytään rohkeutta. Siksi valmennuksessa harjoittelemme rohkeaa elämää turvallisessä Rohkea nainen™️ -yhteisössä yhdessä huippunaisten kanssa.

Tänä päivänä ongelmana ei ole tiedon puute - vaan toiminnan puute! Olen paketoinut tiedon miellyttävällä tavalla opittavaan verkkovalmennuksen muotoon, jossa saat selkeät askeleet, kuinka viet opitut asiat käytännön toiminnaksi.

"Rohkea nainen-kurssi on todella hyvä paikka miettiä elämäntilannetta, rajoittavia uskomuksia ja itseään sekä ympäristöään rehellisesti hyvien tehtävien ja ryhmäzoomien kautta. Videoita on runsaasti ja niitä voi kuunnella myös muiden arkisten puuhien lomassa tai lenkillä ja palata kirjallisten osuuksien pariin myöhemmin. Zoom-ryhmätehtävät ovat loistava tapa olla kontaktissa toisten ryhmäläisten kanssa ja tehdä yhteisiä tehtäviä. Pidin siitä osuudesta. Tulisin mielelläni vaikka uudestaankin!!"

Terhi, Oulu

"Verkkovalmennuksessa oli hyödyllistä selkeästi jaotellut aiheet ja videot olivat hyvät. Oivalsin, että itse on otettava 100 % vastuu. Täydellisyydestä ei palkita, vaan siitä että saat jotain aikaan. Valmentaja oli selkeä, kannustava sekä vakuuttava ja tämän positiivisuus lisäsi myös omaa iloa. Arvosana 4/5."

Eeva, Itä-Suomi

"Matka itseen ja omaan sisäiseen maailmaan ja maailmankatsomusta avartavia ajatuksia antava valmennus. Välillä voi kolahtaa ja ärsyttää, mutta niin kuuluukin ja se on välttämätöntä muutoksen kannalta."

Miia, Siilinjärvi

ROHKEA NAINEN -VERKKOVALMENNUS

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.