ROHKEA NAINEN™️ -VALMENNUS

TULOSSA 2021

VALITSE ELÄÄ ROHKEAMMIN
- ja luo kasvutarinasi menestykseen!

Haluatko muutosta, mutta pelkäät epäonnistumista? Oletko valmis astumaan esiin ja elämään täyttä elämää? Aloita kasvumatkasi rohkeaksi naiseksi!

Ajatteletko, että voit alkaa toteuttamaan unelmiasi sitten myöhemmin, kun on parempi hetki? Poltteletko kynttilääsi vakan alla ja tyydyt ihan mukavaan elämää?

Oletko jumissa omassa elämässäsi etkä pääse eteenpäin? Pelkäätkö epäonnistuvasi? Oletko katunut sitä, miksi jätit jotakin sanomatta tai tekemättä? Vältteletkö ei:n sanomista ja konflikteja? Mietitkö usein ensin, mitä muut sinulta odottavat?

 

Oletko elänyt kiireen ja suorittamisen keskellä kuin sumussa?

Olet saattanut kulkea kuin sumussa tiedostamatta, mikä on sinulle aidosti tärkeää, minkä tekemiseen koet intohimoa tai mistä asioista aidosti nautit. Tiedostamattomina elämme pysähtymättä itsemme äärelle kysymään, kuinka haluan aikani käyttää.

Tiedostamattomuuden tilaa usein ruokkii kokemus jatkuvasta kiireen tunnusta ja paineesta täyttää ulkopuolelta luotuja odotuksia. Kun juoksee pää kolmantena jalkana paikasta toiseen - vuodesta toiseen - ja kokee vielä epäonnistuvansa täyttämään kaikkia kohtuuttomia odotuksia olla yli-inhimillinen äiti, asukasaktiivi, sivistynyt kulttuurin harrastaja ja menestynyt urallaan, on todella helppo verhoutua tiedostamattomuuden sumuun.

 

Ajatteletko, että voit alkaa toteuttamaan unelmiasi sitten, kun on parempi hetki?

Vaihdan työpaikkaa sit, kun taloudellinen tilanne kohenee. Tehdään se lomamatka sit, kun lapset on vähän vanhempia. Aloitan elämäntapamuutoksen sit, kun tämä työprojekti on saatu pois alta. Voin olla onnellinen sit, kun mahdun tavoitemekkooni. Kutsutaan ystäviä useammin kylään sit, kun meillä on se isompi talo.

Sitkun -ajattelu on asioiden lykkäämistä tuonemmaksi, koska nyt ei ole "oikea aika". Siis oikea aika nauttia, kokea tyytyväisyyttä, elää onnellista elämää tai ottaa aikaa itselleen. Sitkun -ajatteluun liittyy usein itsearvostuksen puute. Jos emme laita itseämme oman elämän tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi, päädymme lykkäämään meille tärkeitä asioita ja elämään sitkun -elämää.

 

Haluatko muutosta, mutta pelkäät epäonnistumista?

Epäonnistumisen pelko saattaa estää meitä edes yrittämästä. Jos uskomme, että kyvyt ja taidot ovat sisäsyntyisiä ja pidämme itseämme "lahjattomina", saatamme lakata yrittämästä epäonnistumisen pelossa. Epäonnistumisen pelko laittaa meidät valitsemaan varman päälle ja tyytymään helppoihin ratkaisuihin. Saatamme pelätä myös arvostelluksi tulemista. Entä jos muut eivät enää hyväksy minua? Pelko tuomituksi tulemisesta ja yksin jäämisestä saattaa vaikuttaa meihin syvästi.

 

Mietitkö usein ensin, mitä muut sinulta odottavat?

Useat meistä naisista on opetettu elämään muut huomioon ottaen ja laittamaan muiden tarpeet omiemme edelle. Kun olemme hyvin kasvatettuja, niin vielä aikuisenakin pyrimme olemaan se “kiltti tyttö”, joka sai kehuja hillitystä käytöksestään ja muiden huomioon ottamisesta.

Mietimme ennen kuin avaamme suumme, mitä muut meistä ajattelevat. Onko tämä sopivaa? Osaanko käyttäytyä, kuten kuuluu? Riittävä ei ole koskaan kylliksi hyvä. Välttelemme konflikteja ja toimimme sovittelijoina niin työelämässä kuin kotonakin. Kysymme, mitä sinulle kuuluu ja annamme muille puheenvuoron omaamme odottaen. Pyrimme olemaan hyvä ystävä, työkaveri, äiti, tytär, taloyhtiön osakas, asiakas… ja milloin mitäkin! Koemme jatkuvasti ulkopuolelta tulevaa painetta siitä, miten meidän tulisi olla parempia siinä ja tässä.

Saatat ajatella, että jos vain olisit vielä hieman tehokkaampia, reippaampia tai sinulla olisi edes vähän parempi itsekuri, voisit tsempata enemmän! Ehkä koet huonoa omatuntoa tekemättömistä (koti)töistä ja väsymyksestä. Kaikki muutkin jaksavat pyörittää tätä arkea, vaikka heillä on niin paljon enemmän tekemistä kuin minulla!

Olet ehkä joskus kuullut kiltin tytön -syndroomasta. Ja kuten huomaat se on totisinta totta, jos tunnistit itsesi äskeisestä.

Voit päästää irti!

Haluan kertoa sinulle, että voit päästää irti perfektionismista, kritiikistä peilikuvaasi kohtaan ja Täydellisen Naisen -roolista sekä kaikista muiden odotuksien täyttämisestä! Sinä olet hyvä kaikessa keskeneräisyydessäsi juuri nyt tässä. Olet vastuussa itse omasta elämästäsi ja voit luoda siitä juuri sellaista kuin haluat! Ansaitset tulla nähdyksi - aidosti nähdyksi. Sinun ei tarvitse ansaita rakkautta tai hyväksyntää - olet arvokas juuri tuollaisena aitona, haavoittuvana ja kokonaisena! Kun otat 100%:sti vastuu omasta elämästäsi, sinun ei tarvitse enää epäillä, oletko riittävästi. Autan sinua kasvamaan koko potentiaaliisi rohkeana naisena ja elämään täyttä elämää. Sinun ei tarvitse tyytyä, kokea ahdistusta, epäillä itseäsi tai katsoa, kuinka elämäsi lipuu ohitsesi. Voit hypätä matkustajan paikalta ruoriin! Uskalla astua esiin! Voit katsoa itsevarman rauhallisena peiliin ja tietää tehneesi parhaasi - ja voit olla ylpeä itsestäsi! Voit todella alkaa elää täyttä elämää nyt!

KASVA ROHKEAKSI NAISEKSI!

PARANNA ITSETUNTEMUSTASI

Rohkeus kohdata itsensä lisää itseluottamustasi.

LUO PAREMPIA IHMISSUHTEITA

Tulet nähdyksi kokonaisena. Rohkeutta on antautua yhteyteen ja eheytyä.

ONNISTU JA YLITÄ ITSESI

Rohkeutta on yrittää epäonnistumisen pelosta huolimatta.

"Oivalsin, että ulkoiset tekijät voivat muuttua, joten kannattaa keskittyä sisäisiin tekijöihin. Intohimojaan kannattaa toteuttaa, koska ne kertovat sinusta. Uhriutumisesta pitää päästä eroon. Innostava Bettina <3 Kiitos! "

Johanna

Ota vastuu omasta elämästäsi 100%. Ole rohkea nainen!

Tämä valmennus on sinulle joka...

❌ Olet jumissa omassa elämässäsi etkä pääse eteenpäin

❌ Välttelet ei:n sanomista ja konflikteja

❌ Elät "sit kun" -elämää

❌ Pelkäät epäonnistumista

❌ Kärsit kiltin tytön -syndroomasta

❌ Epäilet, ettet olet riittävän hyvä / taitava / rohkea

❌ Et osaa asettaa rajojasi tai puolustaa mielipiteitäsi

❌ Mietit usein, mitä mitä muut sinulta odottavat

❌ Kaipaat muutosta elämääsi

 Haluat enemmän tätä!

✅ Nauttia vapaudesta!

✅ Saada lisää itsevarmuutta ja ylittää itsesi

✅ Olla se, kuka parhaimmillasi voit olla!

✅ Luoda ihmissuhteita, jotka saavat sinut kukoistamaan

✅ Et joutua katumaan tekemättömiä asioita

✅ Uskaltaa tuntea kaikkia tunteita

✅ Elää täyttä elämää

✅ Haluat kasvaa rohkeaksi naiseksi

✅ Ja luoda oman menestystarinasi!

"Voimaannuttava kokemus, uusia ajatuksia, tukea omille ajatuksille ja tuntemuksille. Bettina oli todella rohkaiseva! :) Oivallukseni oli se, että olen ollut rohkea eli osaan sen. Nyt vain täytyy viedä se osaaminen niille elämän osa-alueille, joissa sitä on vähemmän. Valittamisesta toimintaan!"

Mia K.

"Valmennus oli hyvä kokemus, hyödyllinen. Oivalsin Rohkeuden askeleet, näitä työstämään. Valmentaja oli ihailtava persoona! Oikeassa työssä. Arvosana valmennukselle 4,5/5."

Jonna, Turku

Rohkea nainen™️ -valmennus

toteutetaan 2021, Helsinki

Rohkea nainen™️ -valmennus on oman elämäsi paras päivä, jonka voit itsellesi tarjota. Tästä alkaa sinun matkasi kohti unelmiesi elämää!

Valmennuksessa opit 6 vaiheisen metodin, jonka avulla voit alkaa elää rohkeammin. Saat konkreettisia työkaluja omalle rohkealle kasvun matkallesi.

Ennen kaikkea valmennus on matka itseesi. Kyseessä ei ole luento, vaan valmennus, jossa aloitat muutosmatkasi. Saat yhteyden itseesi ja omaan rohkeuteesi.

Valmennuksessa tulet aidosti kohdatuksi ja nähdyksi. Tulet tutustumaan upeisiin naisiin ja saamaan tästä Rohkea nainen -yhteisöstä itsellesi tukiverkoston, uuden heimon ja naisia, jotka tulevat kannustamaan sinua matkallasi eteenpäin!

Valmennuksessa käsittelemme mm.
🔸 Inhimillisen rohkeuden periaatteita
🔸 Vastuunottoa sisäisestä maailmasta
🔸 Kohtaamista ja luottamista
🔸 Rajoittavia uskomuksia
🔸 Pelkojen voittamista
🔸 Itsetuntemusta ja -luottamusta
🔸 Muutoksen työkaluja
🔸 Omien rajojen asettamista
🔸 Rohkean elämän esteitä ja ratkaisuja
🔸 Konkreettisia toimenpiteitä

 

Sinun ei tarvitse tietää, miten tämä kaikki tapahtuu. Riittää, että olet valmis lähtemään matkalle! Sinun ei tarvitse vielä uskoa mitään tai olla rohkea - tulet kyllä kasvamaan potentiaalisi matkan aikana. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan osallistunut mihinkään valmennukseen - olet juuri oikeassa paikassa nyt!

Valmennuksen myötä sinusta kasvaa rohkea oman elämäsi johtaja, mutta sinun ei tarvitse nousta suurille lavoille (ellet itse halua!). Rohkeus ei ole sitä, että sinusta tulisi peloton uhkarohkea yllytyshullu - rohkeus on tapa elää koko sydämellä!

Tämä on investointi sinuun itseesi, omaan ainutkertaiseen elämääsi. Kun olet rohkea nainen ja kannat 100%:sti vastuun omasta elämästäsi, olet parempi ihminen myös läheisillesi - parempi puoliso, äiti, työkaveri tai mitä ikinä haluatkaan olla! Olemalla rohkeasti se, kuka todella parhaimmillasi olet, luot hyvää ympärillesi monin verroin. Innostut elämästä!

Jos et aloita matkaasi nyt, niin milloin sitten? Jatkatko edelleen “sit kun” -elämää ja annat päivien, viikkojen, vuosien lipua ohitsesi? Nyt on paras hetki alkaa elämään rohkeaa elämää - ja nauttimaan joka hetkestä!

Tilaisuutesi on nyt! On aika aloittaa matka rohkeaksi naiseksi. Varmista paikkasi Rohkea nainen™️ -valmennuksesta nyt, sillä paikkoja on rajoitetusti ja tämä on kevään viimeinen mahdollisuus osallistua valmennukseen!

 

VALITSE ROHKEA ELÄMÄ!

VAPAUS TOTEUTTAA ITSEÄÄN

Ota vastuu omasta elämästäsi!

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ

Astu esiin ja tunne enemmän!

KASVUNTARINA MENESTYKSEEN

Kasva oman elämäsi johtajaksi!

BONUS: Kestojäsenyys Rohkeat naiset™️ -yhteisöön (arvo ###)

Matka rohkeaksi naiseksi on monin verroin helpompi, kun sinulla on ryhmä rohkeita naisia tukemassa ja rohkaisemassa sinua matkallasi eteenpäin. Ryhmä naisia, joiden edessä voit olla aito oma itsesi särkyneenä, eheänä, osaamattomana, kokonaisena - kaikkine tunteinesi!

Saat bonuksena maksuttoman kestojäsenyyden Rohkeat naiset -verkkoyhteisöön. Muiden rohkeiden naisten lisäksi tulen olemaan ryhmässä tukenasi ennen ja jälkeen valmennuksen. Valmennus ei ole siis vain yksi yksittäinen tapahtuma muiden joukossa, vaan alku yhteiselle kasvumatkalle kohti rohkeampaa elämää, jota jatkamme verkkoyhteisössä toinen toistamme tukien. Verkkoyhteisöön ei ole pääsyä muilla kuin Rohkea nainen™️ -valmennuksen käyneillä naisilla. Tämän arvoa on mahdotonta rahassa mitata (kuten ihmisten arvoa yleensäkin)!

"Ihana kokoontua rohkeudesta kiinnostuneiden naisten kanssa! Tilaisuus vahvisti sitä, että ensin asenne ja ajatukset kuntoon, sitten vasta teot. Koska toisaalta ikinä ei ole "valmis", joten voi toimia heti, kun on mahdollista. Tartu hetkeen. Rohkaise muita! <3"

Olga Nykänen

Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä mukaan Rohkea nainen™️ -valmennukseen - ja osaksi meitä! Tämä on sinulle, joka olet valmis lähtemään huikealle muutosmatkalle kohti omaa parasta itseäsi! Yleisarvosanaksi (1-5) valmennukseen osallistuneet Rohkeat naiset antoivat 4,7 ja kaikki osallistujat kokivat, että valmennuksesta oli hyötyä oman elämänsä kannalta. Lisäksi 100% naisista suosittelisi valmennusta itsensä kehittämisestä ja rohkeudesta kiinnostuneelle tuttavalleen.

529,-

sis. alv 24%

🔸 Rohkea nainen™️ -valmennuspäivä
🔸 Rohkea nainen™️ -työkirja
🔸 BONUS: Kestojäsenyys Rohkeat naiset -verkkoyhteisöön

Ilmoittaudu odotuslistalle

Klikkaa oranssia laatikkoa ja täytä tietosi avautuvaan lomakkeeseen. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, joka toimii lippuna valmennukseen. Lähempänä valmennusta saat kutsun, tarkemman ohjelman ja ennakkotehtävän sähköpostitse.

Sinulla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus ja 100% rahat takaisin -takuu. Valmennus maksetaan laskulla, joka lähetetään valmennuksen jälkeen.

Huom. osallistujamäärä valmennukseen on rajattu max. 20hlöä, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi valmennuksesta!

"Pidin todella paljon Bettinan tavasta tuoda asioita esille. Pidin pari- ja ryhmäkeskusteluista ja niiden kautta tulleista vertaisideoista. Oivalsin, että voi edetä askel kerrallaan."

Hanna Kallio

"Kokemukseni valmennuksesta oli erittäin hyvä. <3 Paljon jäi mukaan otettavaksi. Valitsen tästä eteenpäin elämässä rohkeuden. Kokonaisarvosana 5/5."

Maaria Viitala, Tampere
Valmennus Vanamo

Tyytyväisyystakuu 100%

Tavoitteeni valmentajanasi on varmistaa, että saat aikaan elämässäsi aitoja muutoksia. Tämä on intohimoni! Toimitan sinulle aina sen, mitä olen luvannut. Kuitenkin vastuu oman elämäsi muutoksista on aina sinulla itselläsi. Minulle on tärkeää, että voit luottaa minuun. Mikäli koet olevasi tyytymätön palveluuni, saat rahasi 100%:sti takaisin. Sinulla ei ole siis mitään riskiä ilmoittautua mukaan valmennukseen.

Valmentajasi

Olen Bettina Kanninen, naisrohkeuden valmentaja ja Rohkea nainen™️ -valmennuksen kehittäjä.

Missioni on rohkaista sinua ottamaan 100%:sti vastuu elämästäsi, vapauttamaan itsesi elämään täyttä elämää ja luomaan henkilökohtaisen kasvutarinan menestykseen!

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK), vuorovaikutuksen asiantuntija, ja tehnyt lähes 10 vuoden uran sosiaalialalla erilaisten ryhmien parissa ja yksilötyössä. Olen suorittanut Licensed
 Practitioner of NLP™ -sertifikaatin ja valmistunut 10 Times Oy:n Valmentaja valmennuksesta. Olen kehittänyt itseäni mm. Uskalla innostua -tiimin vuoden kestoisessa Elämäsi vuosi - itsensä johtamisen valmennuksessa ja osallistunut Grape Peoplen Vaikuttavan fasilitoinnin -valmennukseen.

Intohimonani on ihmisyys. Tutkin ihmisyyttä ja elämää - ja opin jatkuvasti lisää! Tärkein työvälineeni on ihmisenä minä itse ja kokemukseni. Olen sitoutunut kehittämään itseäni jatkuvasti erilaisten valmennusten, retriittien, seminaarien ja kirjojen avulla sekä harjoittamalla mieltäni säännöllisesti. Ja tietysti elämällä aidosti täyttä elämää!

Olen käyttänyt itseni kehittämiseen tuhansia tunteja ja pelkästään kuluneen 2 vuoden aikana yli 13 000 euroa erilaisiin seminaareihin, koulutuksiin ja valmennuksiin. Sinun ei tarvitse tehdä samaa, sillä Rohkea nainen™️ -valmennuksessa jaan sinulle tärkeimmät oppini vain murto-osan hinnalla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ei tarvitse. Kyseessä ei ole esiintymisvalmennus, vaan valmennus henkilökohtaisen kasvusi tueksi, jonka avulla parannat itsesi johtamisen taitoja. Käsittelemme rohkeutta ennen kaikkea yksilöllisestä näkökulmasta ja teemme rohkeutta lisääviä harjoituksia pareissa ja pienryhmissä. Voit jakaa itsestäsi juuri sen verran kuin itse haluat.

Sinun elämässäsi on juuri nyt - elät  tätä hetkeä parasta aikaa! Voit aina tehdä muutoksia sisäiseen maailmaasi, vaikka ulkoisessa maailmassasi tapahtuisi mitä eikä kaikki asiat olisikaan omissa käsissäsi. Ethän jää odottelemaan "sit kun" on parempi hetki ja tyydy katselemaan elämääsi sivusta seuraajana. Meille kenellekään ei ole luvattu elämää "sit kun" - elämä on NYT!

Ei hätää, minä en ole kenestäkään rohkeaa tekemässä. :) Rohkeus on jo meissä jokaisessa ja jokainen on joskus ollut rohkea. Rohkeutta voi harjoitella, kuten mitä tahansa muutakin taitoa! Rohkea elämä on ennen kaikkea valinta. Voimme valita kasvaa rohkeammiksi niillä elämän osa-alueilla, joihin tarvitsemme lisää rohkeutta. Voit kasvattaa rohkeutta vähitellen, pienin askelin. Minä lupaan tukea sinua tuolla kasvun matkalla!

Ei hätää, jos et koe olevasi valmis - elämässä kun ei valmiiksi tule. :) Siksi suosittelen, että paras lääke minkä tahansa muutoksen tekoon on TOIMINTA! Mikäli sinua jännittää ajatus valmennuksesta (kuten monesti rohkeutta vaativat asiat elämässä jännittävät), anna tuon tunteen olla. Siitä ei tarvitse huolestua eikä sitä tarvitse paisutella. Jos suhtaudumme kehomme tuntemuksiin kuin ne olisivat viestejä jostain "totuudesta", estämme itseämme elämästä. Entä, jos tuo tunne kertookin innostuksesta? Kokeile tulkita jännitys innostuneisuutena ja mielesi sietää tuota tunnetta paljon paremmin!

Et ehkä voi ennalta tietää, ellet rohkeasti kokeile. Minä väitin ennen ensimmäistä itsensä kehittämisen seminaaria, että: "En tosiaan maksa satoja euroja jostain pääsylipusta, että pääsen istumaan viikonlopuksi luennolle!". Ja tätä mieltä olin siihen asti, kunnes olin itse ollut paikalla kokemassa ja myöhemmin huomannut tapahtuman vaikutukset pitkälle omassa elämässäni. Ja nyt olen käyttänyt itseni kehittämiseen viimeisen kahden vuoden aikana yli 13 000 euroa ja mennyt omassa elämässäni rohkeasti isosti eteenpäin! Siksi voin todella sanoa, että itseensä satsaaminen kannattaa!

Rohkeutta on monenlaista ja yleensä olemme parempia rohkeudessä yhdellä tai kahdella elämän osa-alueella. Jokaisella meillä riittää opittavaa itsestämme ja omasta rohkeudestamme. Voit työstää valmennuksessa juuri sitä elämän osa-aluetta, johon itse kaipaat lisää rohkaisua.

Toki, monet näistä jutuista löytyvät esimerkiksi kirjoista ja esimerkiksi blogistani. Mutta tiedätkö ketään, joka olisi kirjoja lukemalla elänyt rohkeasti? :) Niin, en minäkään. Siksi tiedän, että varmin tapa kasvattaa rohkeutta, on elää rohkeasti täyttä elämää. Rohkeutta ei voi harjoitella yksin pimeässä peiton alla tai risti-istunnassa vuorella. Yksin ei tarvitse olla rohkea, mutta ihmisten kanssa meiltä kysytään rohkeutta. Siksi valmennuksessa harjoittelemme rohkeaa elämää turvallisessä Rohkea nainen -yhteisössä yhdessä huippunaisten kanssa.

Ei pidä. Saat laskun vasta valmennuksen jälkeen ja siihen 14vrk maksuaikaa. Jos haluat jakaa laskun osiin tai tarvitset pidemmän maksuajan, ota yhteyttä etukäteen, niin sovitaan näistä joustavasti.

Olethan sinä mukana Rohkeiden naisten edelläkävijöissä? Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi, sillä paikkoja on rajoitetusti ja ne täyttyvät nopeasti!

Me kaikki kaipaamme aidosti nähdyksi tulemista, merkityksellisyyttä ja syvyyttä elämään. Se on meidän perusluonteessamme. Tarvitsemme tapoja toteuttaa itseämme ja kaipaamme siitä arvostusta. Vain toteuttamalla näitä tarpeitamme, voimme elää täyttä elämää ja kokea aitoa tyydytystä ja onnea. Valitsemalla rohkeuden voimme kokea kaikkia tunteita tässä ja nyt - nauttia elämästä enemmän!

Kannustan sinua tutustumaan itseesi, valitsemaan oman tapasi toteuttaa itseäsi ja elämään rohkeasti omanlaistasi elämää. Odotan jo innolla, että pääsemme valmennuksessa syventymään tähän!

Bettina Kanninen
naisrohkeuden valmentaja

Ota yhteyttä!

Jäikö sinulle kysyttävää? Vastaan mielelläni! Lähetä viestisi lomakkeella tai sähköpostitse [email protected]

"Valmentaja oli helposti lähestyttävä, antoi riittävästi omaa tilaa, mutta oli kuitenkin koko ajan läsnä. Tykkäsin myös ajoittaisesta kannustuksesta ja alussa olleesta turvallisuuden ankkuroinnista! Sain hyvät kokemukset mielikuva harjoittelusta ja jäi varmempi fiilis, että kyllä se elämäntarkoitus vielä löytyy ajan kanssa. Ajattelin suositella tätä ystävälleni, joka on myös kiinnostunut itsensä kehittämisestä."

Yksilövalmennusasiakas

"Hyvä valmennuspäivä kaikkinensa. Järjestelyt toimivat hienosti ja osallistujana oli helppo olla. Valmentaja oli koonnut hienosti kokonaisuuden, jossa pääsi yllättävänkin syvälle. Osallistujat olivat avoimesti ja rohkeasti mukana. Kiva, että oli eri ikäisiä ihmisiä. Valmentaja oli selkeäsanainen, hyvä kiteyttäjä. Hyväksyvä, kannustava, rohkaiseva. Kokonaisarvosana valmennukselle 5/5."

Mirja, Tampere

Rohkea nainen™️ -valmennus

TULOSSA 2021

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.