TAPAHTUMAKALENTERI

Kuinka voin auttaa?

  • Tarvitsetko yksilöllistä tukea henkilökohtaiselle kasvumatkallesi rohkeampaan elämään?
  • Haluatko järjestää tiimillesi tai yhteisöllenne inspiroivan valmennuksen?
  • Toivotko tilaisuuteesi innostavaa ja elämäniloista asianaista puhumaan rohkeudesta?
  • Onko mielessäsi jokin muu yhteistyön muoto, josta haluaisit keskustella lisää?

Haluan inspiroida naisia elämään rohkeasti omaa elämäänsä ja tarjota muutoksen tueksi konkreettisia työkaluja. Toimin valmentajana, puhujana ja naisrohkeuden edelläkävijänä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeestasi! Kuulen mielelläni, kuinka voin parhaiten palvella sinua.

Bettina Kanninen
naisrohkeuden valmentaja
[email protected]

Bettina on naisrohkeuden valmentaja, esiintyjä ja Rohkea nainen™️ -valmennuspalveluiden kehittäjä. Hän on hersyvä elämänpaloinen nainen, joka haluaa lopettaa uhriutumisen ja rohkaista ottamaan 100% vastuu omasta elämästä! Bettina rakentaa kasvua sisäisestä maailmasta toiminnan kautta tuloksiin ja luo tilaa muutokselle. Hän tutkii ihmisyyttä ja elämää – ja oppii jatkuvasti lisää elämällä täyttä elämää! Bettinan missiona on rohkaista sinua luomaan henkilökohtainen kasvutarinasi menestykseen. Kasvu on mahdollista. Muutos on väistämätön. On rohkeuden aika!

YKSILÖVALMENNUS

Kaipaatko henkilökohtaista tukea kasvumatkallesi? Rohkaisen mielelläni!

Yksilövalmennuksen tavoite määritellään aina erikseen tarpeesi mukaan ja valmennuksen sisältö suunnittellaan yhteistyössä. Suosittelen yksilövalmennusta, kun haluat esimerkiksi kirkastaa tavoitteitasi, syventyä intohimoihisi, löytää vahvuuksiasi, työstää rajoittavia uskomuksia tai selkeyttää elämäntilannettasi kokonaisvaltaisesti. Voimme keskittyä yhteen sinulle tärkeään aiheeseen tai voimme käsitellä vaihtelevasti ajankohtaisia ja esille nousevia aiheita. Valmennustapani on ratkaisukeskeinen. Eettisistä periaatteista ja arvoistani valmennustyössä voit lukea lisää tästä linkistä.
 
Yksilövalmennus voidaan toteuttaa etäyhteydellä (Zoom tai puhelimitse) tai lähitapaamisina Helsingissä. Yksilövalmennukseen sisältyy ennakkohaastattelu (yleensä sähköpostitse), valmennustapaaminen etänä/ kasvotusten ja kirjallinen jälkikooste sähköpostitse.
 

Yksilövalmennusten hinnat
75min 124€
3 x 75min 350€
5 x 75min 570€

 

Rohkea nainen™️ -valmennukseen osallistuneille
75min 94€
3 x 75min 260€
5 x 75min 420€
 
Hinnat sisältävät alv 24%.
 
Tiedustele yksilövalmennusta sähköpostitse ([email protected]). Vahvistettu tapaamisajankohta tulkitaan sitovaksi varaukseksi. Peruutus- ja muutosehdoista voit lukea lisää Palveluehdoista.
 
 
Koronatilanteen erityisjärjestelyt: Asiakkaideni terveys ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Yksilövalmennukset toteutetaan toistaiseksi ensisijaisesti etänä. Lähitapaamisissa tarjolla on käsienpesumahdollisuus ja desifiointiainetta. Tapaaminen toteutetaan turvaväli (1m) huomioiden (ei kättelyä tai muuta fyysistä kontaktia). Asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus käyttää kasvosuojainta palveluntarjoajan puolesta. Asiakkaan toiveesta myös valmentaja käyttää kasvosuojainta. Yksilövalmennukseen voidaan toteuttaa lähikontaktissa vain, mikäli sekä valmentaja että asiakas ovat terveitä, oireettomia, eivät ole saaneet karanteenisuositusta (esim. matkustamisesta johtuen) eivätkä ole altistuneet Covid-19 -positiiviselle henkilölle. Mikäli asiakkaan ja/tai valmentajan terveys ovat vaarassa (Covid-19), valmennus voidaan siirtää toteutettavaksi etänä (Zoom tai puhelimitse) tai toiseen ajankohtaan (1kk sisällä). Noudatamme aina viranomaisten antamia ohjeistuksia ja määräyksiä.
Ota yhteyttä

Ota ensimmäinen askel nyt!

Liity Rohkeisiin naisiin! Saat kerran kuussa maksuttoman Rohkeuden sanoman sähköpostiisi ja kuulet ensimmäisenä tulevista tapahtumista. Autan sinua eteenpäin rohkeamman elämän matkalla.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.