TAPAHTUMAKALENTERI

Kuinka voin auttaa?

  • Tarvitsetko yksilöllistä tukea henkilökohtaiselle kasvumatkallesi rohkeampaan elämään?
  • Haluatko järjestää tiimillesi tai yhteisöllenne inspiroivan valmennuksen?
  • Toivotko tilaisuuteesi innostavaa ja elämäniloista asianaista puhumaan rohkeudesta?
  • Onko mielessäsi jokin muu yhteistyön muoto, josta haluaisit keskustella lisää?

Haluan inspiroida naisia elämään rohkeasti omaa elämäänsä ja tarjota muutoksen tueksi konkreettisia työkaluja. Toimin valmentajana, puhujana ja naisrohkeuden edelläkävijänä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeestasi! Kuulen mielelläni, kuinka voin parhaiten palvella sinua.

Bettina Kanninen
naisrohkeuden valmentaja
[email protected]

Bettina on naisrohkeuden valmentaja, esiintyjä ja Rohkea nainen™️ -valmennuspalveluiden kehittäjä. Hän on hersyvä elämänpaloinen nainen, joka haluaa lopettaa uhriutumisen ja rohkaista ottamaan 100% vastuu omasta elämästä! Bettina rakentaa kasvua sisäisestä maailmasta toiminnan kautta tuloksiin ja luo tilaa muutokselle. Hän tutkii ihmisyyttä ja elämää – ja oppii jatkuvasti lisää elämällä täyttä elämää! Bettinan missiona on rohkaista sinua luomaan henkilökohtainen kasvutarinasi menestykseen. Kasvu on mahdollista. Muutos on väistämätön. On rohkeuden aika!

YKSILÖVALMENNUS

Kaipaatko henkilökohtaista tukea kasvumatkallesi? Rohkaisen mielelläni!

Yksilövalmennuksen tavoite määritellään aina erikseen tarpeesi mukaan ja valmennuksen sisältö suunnittellaan yhteistyössä. Suosittelen yksilövalmennusta, kun haluat esimerkiksi kirkastaa tavoitteitasi, syventyä intohimoihisi, löytää vahvuuksiasi, työstää rajoittavia uskomuksia tai selkeyttää elämäntilannettasi kokonaisvaltaisesti. Voimme keskittyä yhteen sinulle tärkeään aiheeseen tai voimme käsitellä vaihtelevasti ajankohtaisia ja esille nousevia aiheita. Valmennustapani on ratkaisukeskeinen. Eettisistä periaatteista ja arvoistani valmennustyössä voit lukea lisää tästä linkistä.
 
Tapaamiset voidaan toteuttaa etäyhteydellä tai Kaapelitehtaalla Helsingissä (asiakkaan tiloissa erikseen sovittaessa).
 

Yksilövalmennusten hinnat
75min 124€
3 x 75min 350€
5 x 75min 570€

 

Rohkea nainen™️ -valmennukseen osallistuneille
75min 94€
3 x 75min 260€
5 x 75min 420€
Ota yhteyttä

Ota ensimmäinen askel nyt!

Liity Rohkeisiin naisiin! Saat viikottain maksuttoman Rohkeuden sanoman sähköpostiisi ja ensimmäisenä mahdollisuuden ilmoittautua tuleviin tapahtumiin. Autan sinua eteenpäin rohkeamman elämän matkalla.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.