KLIKKAA JA KATSO MAKSUTON WEBINAARITALLENNE 4.10.2020 MENNESSÄ!

ROHKEA NAINEN

Etusivu Palvelut Materiaalit Blogi Verkkovalmennus Bettina Ota yhteyttä Uusi ryhmävalmennus alkaa 5.10.2020 Kirjaudu

Palveluehdot

Palveluntarjoaja Bettina Kanninen Tmi (2997023-8) myy palveluita yrityksille ja yksityisille täysi-ikäisille henkilöille Suomessa. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin. Tilauksen jälkeen katsotaan näiden palveluehtojen olevan voimassa. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin palveluehtoihin. Oikeudet hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin pidätetään. Palveluntarjoajaa ja ostajaa sitoo kaikki kulloinkin voimassa olevat Suomen lait.

Peruutus ja muutosehdot

Palveluilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus tilauksen tekemisestä. Tämän jälkeen tilaus on sitova eikä tilausta voi vaihtaa eikä lunastaa takaisin. Tilauksen esim. valmennuslipun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Maksaminen ja maksutavat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksutapana käytetään pankkikorttimaksua (maksuvälittäjäpalvelu Stripe) tai laskutusta (OP). Laskutus tapahtuu joko yritykselle verkkolaskuna tai lasku toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Maksuaika on oletuksena 14 vrk. Osamaksumahdollisuudesta ja pidennetyistä maksuajoista on aina sovittava ennakkoon palveluntarjoajan kanssa sähköpostitse.

Muutokset järjestävän tahon puolelta

Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään. Mikäli valmennus joudutaan perumaan kokonaan perustellusta syystä, ilmoitamme siitä sähköpostitse osallistujille viimeistään 7vrk ennen valmennuksen alkua ja palautamme mahdolliset etukäteen maksetut osallistumismaksut asiakkaille täysimittaisina. Emme vastaa osallistujille peruutuksesta aiheutuneista välillistä kuluista (esim. matkustus- tai majoituskulut).

Tyytyväisyystakuu

Palveluntarjoaja sitoutuu toimittamaan sen, mitä on luvannut. Vastuu oman elämän muutoksista on aina asiakkaalla itsellään. Mikäli asiakas kokee olevansa tyytymätön palveluun, saa hän rahat 100%:sti takaisin alla kuvatun ajan puitteissa. Jos asiakas on sitä mieltä, ettei palvelu vastannut lainkaan odotuksia tai auttanut eteenpäin, osallistumismaksua ei veloiteta.

Tapahtumissa tyytyväisyystakuu on voimassa tilaisuuden ajan paikan päällä. Takuu edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Takuu ei ole voimassa tapahtuman päättymisen jälkeen eikä osallistumismaksuja palauteta jälkikäteen.

Verkkovalmennuksessa tyytyväisyystakuu on voimassa 7 vrk verkkovalmennuksen alkamisesta. Osallistumismaksuja ei palauteta tämän ajan jälkeen.

Luottamuksellisuus

Kaikkea palveluntarjoajalle tullutta tietoa käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Yhteydenpidon ja kaupanteon yhteydessä henkilötietojasi tallennetaan. Henkilötietojasi käsitellään vastuullisesti henkilötietosuojalain mukaisesti. Tarkemmin henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteesta. Tietojasi ei luotuteta kolmannelle osapuolelle ilman erillistä suostumustasi.

Kuvaaminen ja nauhoittaminen

Tapahtumissa saatetaan kuvata tai tilaisuus saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan järjestäjän toimesta. Kuvia ja tallenteita voidaan käyttää nettisivuilla, markkinointimateriaaleissa ja sosiaalisessa mediassa. Valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Ilmoittautuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä tallenteissa, niin ilmoita siitä etukäteen tilaisuuden järjestäjälle. Yksityisyyttäsi kunnioitetaan.

Osallistujana voit ottaa tapahtumissa valokuvia omaan käyttöösi tai sosiaaliseen mediaan, kunhan mainitset lähteen. Tapahtumien kuvaaminen tai äänittäminen kokonaisuudessaan on kiellettyä. Kunnioitathan kuvatessasi muita osallistujia. Kuvamateriaalia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen.

Markkinointi tapahtumissa

Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja markkinointimateriaalin jakaminen palveluntarjoajan järjestämissä tapahtumissa on kielletty, ellei siitä ole erikseen ennalta sovittu.

Tekijänoikeudet

Kaikkea näillä sivuilla (rohkeanainen.fi) esitettyä, tapahtumissa jaettua, verkkokursseilla esitettyä ja muuta jaettavaa materiaalia suojaa tekijänoikeuslaki. Materiaalit on tarkoittu yksityiskäyttöön tai yrityksille ja organisaatioille sisäiseen käyttöön. Yksittäisten kuvien, lainauksien tai muun materiaalin jakaminen on sallittua, kun lähteeksi mainitaan Bettina Kanninen ja/tai rohkeanainen.fi. Mitään materiaaleja ei ole lupa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Palveluntarjoaja

Bettina Kanninen Tmi
Y-tunnus 2997023-8

Yhteystiedot

Bettina Kanninen
puh. 0451222745
bettina(at)rohkeanainen.fi
Oulunkylä, 00640 Helsinki

 

Päivitetty 26.4.2020

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.