Lataa maksuttomat materiaalit klikkaamalla tästä!

Palveluehdot

Palveluntarjoaja Bettina Kanninen Tmi (2997023-8) myy palveluita yrityksille ja yksityisille täysi-ikäisille henkilöille Suomessa. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin. Tilauksen jälkeen katsotaan näiden palveluehtojen olevan voimassa. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin palveluehtoihin. Oikeudet hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin pidätetään. Palveluntarjoajaa ja ostajaa (myöhemmin asiakas) sitoo kaikki kulloinkin voimassa olevat Suomen lait.

 

Koronatilanteen erityisjärjestelyt: Asiakkaideni terveys ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Kaikki valmennukset  toteutetaan toistaiseksi ensisijaisesti etänä. Alle 10 hengen lähitapaamisissa tarjolla on käsienpesumahdollisuus ja desifiointiainetta. Tapaamiset toteutetaan turvaväli (1m) huomioiden (ei kättelyä tai muuta fyysistä kontaktia). Asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus käyttää kasvosuojainta palveluntarjoajan puolesta. Asiakkaan toiveesta myös valmentaja käyttää kasvosuojainta. Lähitapaamisia voidaan toteuttaa vain, mikäli sekä valmentaja että asiakas ovat terveitä, oireettomia, eivät ole saaneet karanteenisuositusta (esim. matkustamisesta johtuen) eivätkä ole altistuneet Covid-19 -positiiviselle henkilölle. Mikäli asiakkaan ja/tai valmentajan terveys ovat vaarassa (Covid-19), valmennus voidaan siirtää toteutettavaksi etänä (Zoom tai puhelimitse) tai toiseen ajankohtaan (1kk sisällä). Noudatamme aina viranomaisten antamia ohjeistuksia ja määräyksiä.

 

Peruutus ja muutosehdot

Ryhmävalmennukset, verkkovalmennukset

Kaikilla palveluilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus tilauksen tekemisestä. Tämän jälkeen tilaus on sitova eikä tilausta voi vaihtaa eikä lunastaa takaisin. Tilauksen esim. valmennuslipun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilmoittamalla siirrosta sähköpostitse palveluntarjoajalle.

Yksilövalmennukset

Yksilövalmennukseen ilmoittautuminen on sitova, kun valmennustapaamisen ajankohta on vahvistettu molemminpuolisesti (asiakas ja palveluntarjoaja). Palvelua koskee normaali kuluttajasuojalain mukainen 14vrk peruutusoikeus. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% hinnasta. Tapaamiseen saapumatta jättämistä ei tulkita peruutukseksi, vaan tällöin veloitetaan 100% valmennuksen hinnasta. Mikäli asiakas sairastuu, tulee siitä ilmoittaa pikimmiten palveluntarjoajalle. Sairastapauksissa yksilövalmennus voidaan siirtää toiseen ajankohtaan (1kk sisällä). Mikäli valmentaja estyy (esim. sairastumisesta tai matkustusrajoituksista johtuen) eikä voi toteuttaa sovittua valmennusta, yksilövalmennusta voidaan siirtää yhteistyössä sovittuun toiseen ajankohtaan tai asiakkaalle palautetaan kaikki maksut täysimittaisina.
 

Maksaminen ja maksutavat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksutapana käytetään pankkikorttimaksua (maksuvälittäjäpalvelu Stripe) tai laskutusta (OP). Laskutus tapahtuu paperilaskuna, verkkolaskuna tai lasku toimitetaan asiakkaan sähköpostiosoitteeseen. Maksuaika on oletuksena 14 vrk. Osamaksuista ja pidennetyistä maksuajoista on sovittava ennakkoon palveluntarjoajan kanssa sähköpostitse.

Muutokset järjestävän tahon puolelta

Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään. Mikäli tilaisuus joudutaan perumaan kokonaan perustellusta syystä, ilmoitamme siitä sähköpostitse asiakkaille viimeistään 7vrk ennen tilaisuuden alkua ja palautamme mahdolliset etukäteen maksetut maksut asiakkaille täysimittaisina. Palveluntarjoaja ei vastaa osallistujille peruutuksesta aiheutuneista välillistä kuluista (esim. matkustus- tai majoituskulut).

Tyytyväisyystakuu

Palveluntarjoaja sitoutuu toimittamaan sen, mitä on luvannut. Vastuu oman elämän muutoksista on aina asiakkaalla itsellään. Mikäli asiakas kokee olevansa tyytymätön palveluun, saa hän rahat 100%:sti takaisin alla kuvatun ajan puitteissa. Jos asiakas on sitä mieltä, ettei palvelu vastannut lainkaan odotuksia tai auttanut eteenpäin, maksua ei veloiteta.

Lähitapahtumissa ja yksilövalmennuksissa tyytyväisyystakuu on voimassa tilaisuuden ajan paikan päällä. Takuu edellyttää osallistumista koko tilaisuuteen alusta loppuun. Takuu ei ole voimassa tapahtuman päättymisen jälkeen eikä osallistumismaksuja palauteta jälkikäteen.

Verkkovalmennuksessa tyytyväisyystakuu on voimassa 7 vrk verkkovalmennuksen alkamisesta. Osallistumismaksuja ei palauteta tämän ajan jälkeen.

Luottamuksellisuus

Kaikkea palveluntarjoajalle tullutta tietoa käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Yhteydenpidon ja kaupanteon yhteydessä henkilötietojasi tallennetaan. Henkilötietojasi käsitellään vastuullisesti henkilötietosuojalain mukaisesti. Tarkemmin henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteesta. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman erillistä suostumustasi.

Kuvaaminen ja nauhoittaminen

Tapahtumissa saatetaan kuvata tai tilaisuus saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan järjestäjän toimesta. Kuvia ja tallenteita voidaan käyttää nettisivuilla, markkinointimateriaaleissa ja sosiaalisessa mediassa. Valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Ilmoittautuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä tallenteissa, niin ilmoita siitä etukäteen tilaisuuden järjestäjälle. Yksityisyyttäsi kunnioitetaan.

Osallistujana voit ottaa tapahtumissa valokuvia omaan käyttöösi. Kuvia saa julkaista sosiaalisessa mainitsemalla lähteen. Tapahtumien kuvaaminen tai äänittäminen kokonaisuudessaan on kiellettyä. Kunnioitathan kuvatessasi muita osallistujia. Kuvamateriaalia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen.

Markkinointi tapahtumissa

Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja markkinointimateriaalin jakaminen palveluntarjoajan järjestämissä tapahtumissa on kielletty, ellei siitä ole erikseen ennalta sovittu.

Tekijänoikeudet

Kaikkea näillä sivuilla (rohkeanainen.fi) esitettyä, tapahtumissa jaettua, verkkokursseilla esitettyä ja muuta jaettavaa materiaalia suojaa tekijänoikeuslaki. Materiaalit on tarkoittu yksityiskäyttöön tai yrityksille ja organisaatioille sisäiseen käyttöön. Yksittäisten kuvien, lainauksien tai muun materiaalin jakaminen on sallittua, kun lähde on mainittu: Bettina Kanninen ja/tai rohkeanainen.fi. Mitään materiaaleja ei ole lupa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Palveluntarjoaja

Bettina Kanninen Tmi
Y-tunnus 2997023-8

Yhteystiedot

Bettina Kanninen
puh. 0451222745
bettina(at)rohkeanainen.fi
Oulunkylä, 00640 Helsinki

 

Päivitetty 18.10.2020

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.