€167,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Sijdhiltrncwty01we1w 6

Rohkea nainen! -verkkovalmennus

VALITSE ELÄÄ ROHKEAMMIN

- ja luo kasvutarinasi menestykseen!

 

Rohkea nainen -verkkovalmennuksessa saat:

  • Intensiivisen 6 viikon sukelluksen rohkeaksi kasvuun
  • Valmentajasi ja ryhmän tuen verkkoyhteisössä
  • Video- ja tekstisisällöt omaan tahtiin läpikäytäväksi sekä viikoittaiset Zoom-työpajat
  • Työkaluja kasvun tueksi ja muutosten tekoon
  • Uskallusta toteuttaa itseäsi
  • Rohkaisua kulkea omaa polkuasi!


Verkkovalmennus toteutetaan ajalla 5.10.-15.11.2020.

Lisätietoja verkkovalmennuksesta

 

Ilmoittaudu verkkovalmennukseen täyttämällä tietosi ohessa olevaan lomakkeeseen. Sähköpostiosoitteesi ja salasana toimivat verkkokurssialustalle kirjautumisessa. Maksun jälkeen saat kuitin ja tarkemmat osallistumisohjeet sähköpostiisi.

Voit maksaa verkkovalmennuksen myös kahdessa kuukausierässä. Klikkaa vain tästä!

Mikäli pankki- tai luottokortilla maksaminen ei ole mahdollista, voit maksaa verkkovalmennuksen myös laskulla. Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected] Laskutuslisä 15€.

Rohkeiden naisten palautetta aiemmista tapahtumista:

“Rohkea nainen-kurssi on todella hyvä paikka miettiä elämäntilannetta, rajoittavia uskomuksia ja itseään sekä ympäristöään rehellisesti hyvien tehtävien ja ryhmäzoomien kautta. Videoita on runsaasti ja niitä voi kuunnella myös muiden arkisten puuhien lomassa tai lenkillä ja palata kirjallisten osuuksien pariin myöhemmin. Zoom-ryhmätehtävät ovat loistava tapa olla kontaktissa toisten ryhmäläisten kanssa ja tehdä yhteisiä tehtäviä. Pidin siitä osuudesta. Tulisin mielelläni vaikka uudestaankin!!”

Terhi, Oulu

“Verkkovalmennuksessa oli hyödyllistä selkeästi jaotellut aiheet ja videot olivat hyvät. Oivalsin, että itse on otettava 100 % vastuu. Täydellisyydestä ei palkita, vaan siitä että saat jotain aikaan. Valmentaja oli selkeä, kannustava sekä vakuuttava ja tämän positiivisuus lisäsi myös omaa iloa. Arvosana 4/5.”

Eeva, Itä-Suomi

“Matka itseen ja omaan sisäiseen maailmaan ja maailmankatsomusta avartavia ajatuksia antava valmennus. Välillä voi kolahtaa ja ärsyttää, mutta niin kuuluukin ja se on välttämätöntä muutoksen kannalta.”

Miia, Siilinjärvi

“Kurssi antaa luvan käyttää itseensä ja omiin ajatuksiinsa aikaa. Tutustua paremmin itseensä. Arvosana 5/5.”

Sanna Tomperi

“Jos tahdot kehittyä itsenäsi, lisää virtaa ja rohkeutta elämään ja hyviä työkaluja näihin tiiviissä ja tehokkaassa paketissa tää on just sun juttu! Verkkovalmennus 5/5.”

Tiina Siuruainen

“Jos haluaa rohkaisua muutokseen elämässään, niin tämä on erinomainen kurssi siihen. Asiat käydään läpi selkeästi ja helposti ymmärrettävästi. Kurssilla pääsee aitoihin keskusteluihin muiden kanssa ja saa vertaistukea. Kurssin vetäjä on aidosti läsnä ja innostava.”

Mari, Espoo

“Valmennus oli hyvä kokemus, hyödyllinen. Oivalsin Rohkeuden askeleet, näitä työstämään. Valmentaja oli ihailtava persoona! Oikeassa työssä. Arvosana valmennukselle 4,5/5.”

Jonna, Turku

“Voimaannuttava kokemus, uusia ajatuksia, tukea omille ajatuksille ja tuntemuksille. Bettina oli todella rohkaiseva! :) Oivallukseni oli se, että olen ollut rohkea eli osaan sen. Nyt vain täytyy viedä se osaaminen niille elämän osa-alueille, joissa sitä on vähemmän. Valittamisesta toimintaan!”

Mia K.