Lataa maksuttomat materiaalit klikkaamalla tästä!

5 syytä elää rohkeaa elämää!

Miksi kasvaa rohkeaksi naiseksi? Tässä viisi syytä, miksi sinun kannattaa kasvattaa rohkeutta itsessäsi. Luettuasi nämä ymmärrät, kuinka paljon täyttymyksellisempää elämästäsi voi tulla!

 

1. Nauti vapaudesta!

Kun rohkaistut ottamaan vastuun omasta elämästäsi, koet enemmän vapautta. Sinulla on jo synnynnäinen oikeus vapauteen! Kaikkiin oikeuksiin sisältyy myös velvollisuuksia. Sinulla on velvollisuus kantaa vastuu omasta elämästäsi. Rohkeus antaa sinulle mahdollisuuden valita mitä vain! Valinnan mahdollisuus luo hallinnan tunnetta omasta elämästä - ja se synnyttää tilaa. Tilaa luoda omannäköistä rohkeaa elämää.

Vapaus elää rohkeasti omaa elämääsi kasvattaa myös resilienssiä elämän vastoinkäymisiä kohtaan. Sinnikkyytesi paranee ja kykysi löytää erilaisia ratkaisuja vaikeissa tilanteissa lisääntyy, kun kasvatat rohkeuttasi selvitä erilaisista muutoksista.

 

2. Parempi itseluottamus

Rohkeus kohdata itsensä lisää itseluottamusta. Itsensä kohtaaminen tarkoittaa aidosti pysähtymistä itsensä äärelle ja itsensä hyväksymistä rajallisena ja keskeneräisenä. On tärkeää tunnistaa oma haavoittuvuus ja rohkeasti kohdata omat pelkonsa. Itsensä kohtaaminen aidosti tässä hetkessä lisää itsetuntemusta ja rakkaus itseä kohtaan kasvaa. Siitä syntyy aito itsensä hyväksyminen.

Eheämmästä itsestä käsin kokemus omasta sisäisestä maailmasta paranee. Alat puhua itsellesi kauniimmin, kun hyväksyt itsesi. Kun sisäinen maailmasi paranee, alat nauttia myös ulkoisesta maailmasta enemmän! Voit päästää irti häpeästä ja kokea eheytymistä. Eheämpi minä tunnistaa paremmin omat rajansa ja osaa pitää niistä kiinni.

 

3. Ihmissuhteiden parantuminen

Kun valitset elää rohkeammin omaa elämääsi, luot entistä parempia ihmissuhteita. Kannat vastuun itsestäsi ja omasta elämästä - ja luotat saman vastuun muille. Näin syntyy kypsiä ja kestäviä ihmissuhteita, joissa molemmat voivat seistä omilla jaloillaan toinen toistaan tukien. Ihmissuhteesi paranevat, kun uskallat ottaa rohkeasti vaikeatkin asiat puheeksi. Uskallat myöntää virheesi ja pyytää apua.

Kun uskallat olla rohkeasti se, joka olet kokonaisuutena virheinesi ja puutteinesi, tulet aidosti nähdyksi. Sinun ei tarvitse peitellä, teeskennellä tai esittää mitään. Luot ympärillesi aitoja ja syviä ihmissuhteita, joissa voit kokea yhteyttä!

 

4. Onnistut ja ylität itsesi

Kun pelko ei estä sinua toimimasta, tulet olemaan se, joka parhaimmillasi voit olla. Löydät tapasi toteuttaa itseäsi! Rohkeus auttaa sinua kasvamaan ihmisenä. Uskallat yrittää epäonnistumisen pelosta huolimatta. Uskallat heittäytyä haasteisiin, vaikket vielä tiedä, kuinka asiat tulevat järjestymään. Koet yhä useammin onnistumisia ja ylität itsesi! Kun astut rohkeasti esiin, vaikutat itsellesi aidosti tärkeisiin asioihin ja johdat muutosta parempaan.

 

5. Luot oman menestystarinasi

Rohkeus parantaa elämänlaatuasi, kun luot omanlaistasi elämää ja voit elää täydellä sydämellä. Kasvat unelmiesi ja tavoitteidesi mittaiseksi oman elämäsi menestystarinassa. Tulet aidosti nähdyksi ja koet merkityksellisyyttä elämässäsi. Kun astut esiin, tunnet enemmän!

 

Muistathan, että rohkeus ei ole synnynnäinen ominaisuus, vaan taito, jota jokainen voi harjoitella. Rohkaisen sinua lähtemään tälle kasvun matkalle!

Haluatko kasvaa rohkeaksi naiseksi ja elää täyttä elämää?

Liity Rohkeisiin naisiin, niin saat maksuttoman Rohkeuden sanoman viikottain sähköpostiisi. Autan sinua eteenpäin rohkeamman elämän matkalla!

Liity Rohkeisiin naisiin
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.