Lataa maksuttomat materiaalit klikkaamalla tästä!

2 selviytymisstrategiaa jotka eivät toimi! Oletko miellyttäjä vai vahva nainen?

”Järkyttävä stressi ja hirveet paineet!” Töissä, kotona, harrastuksissa, läheisten taholta, ulkonäön osalta...

Ympäristömme viestii jatkuvasti siitä, että minun tulisi pystyä parempaan: ”Ehkä vaan en ole riittävästi? Ehkä mussa on jotain vikaa?”

Kun alituisesti koemme, ettemme ole riittävästi, olemme tyypillisesti tehneet tiedostamattoman valinnan jommastakummasta alla esitetystä selviytymisstrategiasta.

 

1) Minun on muututtava!

Alan kiinnittää entistä enemmän huomiota omiin vikoihini ja puutteisiini. Yritän piilotella niitä ja ylikompensoin niitä kaikin mahdollisin tavoin.

"Kun olen pudottanut nämä kilot, tullut sosiaalisemmaksi, löytänyt puolison, korjauttanut kauneusvirheeni, tullut äidiksi, tienaan enemmän… "Pyrin täydellisyyteen kaikilla elämän osa-alueilla!

Sitten olen ”oikeanlainen” ja kelpaan!

Tunnistatko itsessäsi miellyttäjän?

 

2) I don’t give a f*ck!

Päätän olla välittämästä muiden mielipiteistä. Kovetan sydämeni, rakennan panssarin suojakseni ja estän ketään todella näkemästä, kuka olen. Näin olen turvassa muiden kommenteilla!

Olen jatkuvassa selviytymistaistelussa maailman ja muiden kanssa. Tämä on sota!

Selviän yksin mistä vaan. En tarvitse muita!

Tunnistatko itsessäsi vahvan naisen?

 

Kumpikaan näistä strategioista ei toimi

Miksi miellyttäminen ei toimi? Emme koskaan onnistu ostamaan ympäristömme hyväksyntää. Se ei ole muiden tehtävä tarjota meille. Menetämme itsemme samalla, kun yritämme olla sellaisia kuin muut minun haluaisi olevan. Ja vaatimusten lista on loputon. Jos kuuntelet median syöttämää tarinaa, olet aina riittämätön. Joten anna olla.

Miksi vahvan naisen -rooli ei toimi? Kovettamalla sydämesi, jäät yksin sulkemalla kaiken ja jokaisen itsesi ulkopuolelle. Kun vältyt ikävien tunteiden kokemiselta, jäät paitsi myös parhaimmista, kuten rakkaudesta ja yhteydestä. Hukkaat yhteyden itseesi, kun suljet sydämesi. Emme ihmiseläiminä ole suunniteltu pärjäämään yksin. Joten älä yritä sitä.

 

Eikö vahvuus ole kuitenkin hyvä juttu?

Vahvuutta erehdytään joskus luulemaan rohkeudeksi: ”Vau sä uskallat tehdä mitä vaan välittämästä kenenkään mielipiteistä!”. Toisaalta vahvan ihmisen lähellä tuntuu joskus vähän falskilta tai kylmältä. "Esittääköhän tuo jotain, tuntuu jotenkinteennäiseltä?" Tällaisen ihmisen kanssa on vaikea luoda aitoa yhteyttä ja suhde saattaa jäädä pinnalliseksi, koska vahva nainen ei päästä lähelleen.

Tarvitsemme rohkeutta luopuaksemme kummastakin selviytymisstrategiasta ja opetellaksemme rohkeampia toimintatapoja. Tarvitsemme inhimillistä rohkeutta elää sydän avoinna!

 

Valitse kasvaa rohkeaksi naiseksi!

Tarinani on vahvasta rohkeaksi. Sinun tarinasi voi olla tähän asti mitä tahansa. Haluan rohkaista sinua nyt valitsemaan rohkeuden, jotta voit lakata miellyttämästä muita tai luopua vahvan naisen roolista. Voit olla aidosti sinä eheänä, särkyneenä, kokonaisena, puutteellisena, keskeneräisenä kaikkine tunteinesi!

Sinun ei tarvitse epäillä, oletko riittävä. Haluan auttaa sinua kasvamaan koko potentiaaliisi rohkeana naisena ja elämään täyttä elämää. Syvennymme aiheeseen lisään Rohkea nainen™️ -verkkovalmennuksessa ja toivon tapaavani sinut siellä!

Haluatko kasvaa rohkeaksi naiseksi ja elää täyttä elämää?

Liity Rohkeisiin naisiin, niin saat maksuttoman Rohkeuden sanoman viikottain sähköpostiisi. Autan sinua eteenpäin rohkeamman elämän matkalla!

Liity Rohkeisiin naisiin
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.